РЕЛАКС

Учебен център "Аполон"

Нека бъдем по-добри, по-търпеливи

и по-милостиви един към друг !

 

За масажите   logo ykpodbdsc07244 dsc07256

 

Масажът – празник за тялото и душата.  Тихo, спокойно и уютнo място, в което едва долавяш  релаксираща музика, смесена с природните звуци от пенлив ручей, чуруликащи горски птици или капчици дъжд. И всичко това е само малка част от обстановката, в която ще ви посрещнат, ако си подарите онова, от което имате най-много нужда след напрегнатото стресиращото ежедневие, грижите за дома или проблемите в работата. Душата ви отдавна копнее за поне час, който да бъде само ваш. Час, в който ще забравите за всичко и всички, час в който важният ще сте само вие, защото сте го заслужили. И ако поне веднъж в месеца не си позволите удоволствието наречено масаж, никога няма да разберете какво означава наистина пълна релаксация – на тялото, и на психиката ви.

Още древните египтяни и вавилонци използвали масажни техники. Чрез тях индийците придавали гъвкавост и пластичност на тялото; гърците съчетавали масаж и спорт, за да поддържат мускулите си; китайци и японци въздействали на жизнената енергия на душа, дух и тяло. Това е и една от най-приятните процедури, които притежават отличен възстановителен ефект. Той активизира и собствените ви защитни сили на организма, стимулира лимфната система, спомага за освобождаването на токсините от организма ви. Но може би най-важното последствие от него остава премахването на стреса, напрежението и умората. Забелязали ли сте колко често самото докосване на някой ни действа успокояващо? Е, подобно е и действието на масажа. Лошото е само, че в днешния високо технологичен свят много от нас подценяват действието на човешкия допир.

Безкрайно разнообразни и с различно въздействие са масажите, а в зависимост от силата на натиска е и търсеният ефект. Разнообразни и масово практикувани в България са различните видове масаж. България има отлична школа и техника за масажa, стига да попаднете на добри професионалисти. Масажът е познат от древността като метод за профилактика и лечение на някои заболявания, а днес се прилага повече от 200 разновидности. Как да се ориентирате в това многообразие...? Всеки масаж стимулира обмяната на веществата, подобрява кръвообращението, лимфообращението, подобрява психическото и душевното състояние на човек. За да определите подхожда ли ви даден масаж, неговата интензивност и продължителност, трябва да обърнете внимание на усещанията си както по време на прилагането му, така и след това. При правилен избор на масажните похвати ще усетите да се “разлива” приятна топлина по тялото, ще се почувствате изпълнени с енергия и с по-високо самочувствие. И обратно, при неправилни техники може да се появи слабост или други неприятни реакции.

Заповядайте при нас и бъдете последователи, като научите техниката на ДОБРАТА БЪЛГАРСКА ШКОЛА НА МАСАЖА !

НИЕ НЕ СЕ КОНКУРИРАМЕ С ДРУГИТЕ - ПРАВИМ ТОВА, КОЕТО ТЕ НЕ МОГАТ !

 

 

 

Анкета

Харесвате ли дизайна на сайта?